Hij komt weer: "De Geldersch Landschap Tocht" op zondag 18 november. Meer Info ===>

Privacybeleid TCE.
TC Eibergen (TCE) hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In dit document willen we als bestuur heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.
Klik voor het gehele document op:
http://www.tceibergen.nl/index.php/2012-05-11-17-23-26/privacybeleid-toerclub-eibergen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zondag 18 november


"De Geldersch
Landschap Tocht"

 

 

 

Start: De Pickerhal

 

Starttijd: vanaf 8:30 uur

 

Meer info? Zie: activiteiten

 

 


Gezond sporten met .....

 

Privacybeleid TCE

Submit to Facebook

Privacy beleid TCE

TC Eibergen (TCE) hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In dit document willen we als bestuur heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.

Wij doen [ic. het TCE-bestuur doet] er alles aan om uw privacy te waarborgen en gaan daarom zorgvuldig om met persoonsgegevens. TCE houdt zich in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Dit brengt met zich mee dat wij in ieder geval:

-          Uw persoonsgegevens verwerken in overeenstemming met het doel waarvoor deze zijn verstrekt, deze doelen en type persoonsgegevens zijn beschreven in dit Privacydocument;

-          Verwerking van uw persoonsgegevens beperkt is tot enkel die gegevens welke minimaal nodig zijn voor de doeleinden waarvoor ze worden verwerkt;

-          Vragen om uw uitdrukkelijke toestemming als wij deze nodig hebben voor de verwerking van uw persoonsgegevens;

-          Passende technische en organisatorische maatregelen hebben genomen zodat de beveiliging van uw persoonsgegevens gewaarborgd is;

-          Geen persoonsgegevens doorgeven aan andere partijen, tenzij dit nodig is voor uitvoering van de doeleinden waarvoor ze zijn verstrekt;

-          Op de hoogte zijn van uw rechten omtrent uw persoonsgegevens, u hierop willen wijzen en deze respecteren.

Als TCE zijn wij verantwoordelijk voor de verwerking van uw persoonsgegevens. Indien u na het doornemen van ons Privacy beleid, of in algemenere zin, vragen heeft hierover of contact met ons wenst op te nemen kan dit via de contactgegevens onder aan dit document.

Verwerking van uw persoonsgegevens

Persoonsgegevens van TC Eibergen worden verwerkt ten behoeve van de volgende doelstelling(en):

-          Administratieve doeleinden;

-          Communicatie over uitnodigingen en het organiseren van TCE-activiteiten;

-          Het uitvoering geven aan of het uitgeven van een opdracht aan derden.

Basis voor de gegevensverwerking zijn de door u bij uw aanmelding als lid van de TC Eibergen en of NTFU verstrekte persoonsgegevens.

Voor de bovenstaande doelstelling(en) kan TCE de volgende persoonsgegevens van u vragen:

-          Voornaam;

-          Tussenvoegsel;

-          Achternaam;

-          (Zakelijk) Telefoonnummer;

-          (Zakelijk) E-mailadres;

-          Adres en woonplaats

-          Geslacht;

-          geboortedatum

-          Bankrekeningnummer;

-          Lidmaatschap van NTFU (optioneel);

Uw persoonsgegevens worden door TCE opgeslagen ten behoeve van bovengenoemde verwerking(en) voor de periode:

-          Gedurende de looptijd van de overeenkomst en daarna alleen in de financiële administratie voor maximaal 7 jaar.

Verstrekking aan derden

De gegevens die u aan ons geeft kunnen wij aan derde partijen verstrekken indien dit noodzakelijk is voor uitvoering van de hierboven beschreven doeleinden.

Zo maken wij gebruik van een derde partij voor:

-          Het verzorgen van de internetomgeving van uw persoonlijke webpagina /account op de NTFU site indien u tevens lid bent van de NTFU;

-          Het verzorgen van een deel van de (financiële) administratie en in het bijzonder de incassoprocedure voor de inning van de TCE-en NTFU contributie ;

-          Het indien nodig verzorgen van uitnodigingen en andere nieuwsuitingen door het bestuur van TC Eibergen via de website van de TCE.

Wij geven nooit persoonsgegevens door aan andere partijen waarmee we geen verwerkersovereenkomst hebben afgesloten. Met deze partijen (verwerkers) maken wij hierin uiteraard de nodige afspraken om de beveiliging van uw persoonsgegevens te waarborgen. Verder zullen wij de door uw verstrekte gegevens niet aan andere partijen verstrekken, tenzij dit wettelijk verplicht en toegestaan is. Tevens kunnen wij persoonsgegevens delen met derden indien u ons hier schriftelijk toestemming voor geeft.

Binnen de EU

Wij verstrekken geen persoonsgegevens aan partijen welke gevestigd zijn buiten de EU.

Minderjarigen

Wij verwerken enkel en alleen persoonsgegevens van minderjarigen (personen jongen dan 16 jaar) indien daarvoor schriftelijke toestemming is gegeven door de ouder, verzorger of wettelijke vertegenwoordiger.

Bewaartermijn

TCE bewaart persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor deze zijn verstrekt dan wel op grond van de wet is vereist.

Normaliter is deze termijn 1 jaar na beëindiging lidmaatschap.

Beveiliging

Wij hebben passende technische en organisatorische maatregelen genomen om persoonsgegevens van u te beschermen tegen onrechtmatige verwerking, zo hebben we bijvoorbeeld de volgende maatregelen genomen;

-          Alle personen die namens de TC Eibergen van uw gegevens kennis kunnen nemen, zijn gehouden aan geheimhouding daarvan.

-          We hanteren een gebruikersnaam en wachtwoordbeleid op al onze systemen;

-          Wij maken back-ups van de persoonsgegevens om deze te kunnen herstellen bij fysieke of technische incidenten;

-          We testen en evalueren regelmatig onze maatregelen;

-          Onze bestuursleden zijn geïnformeerd over het belang van de bescherming van persoonsgegevens.

Rechten omtrent uw gegevens

U heeft als lid van de TC Eibergen recht op inzage, rectificatie of verwijdering van de persoonsgegeven welke wij van u ontvangen hebben. Tevens kunt u bezwaar maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens (of een deel hiervan) door ons of door één van onze verwerkers. Ook heeft u het recht om de door u verstrekte gegevens door ons te laten overdragen aan uzelf of in opdracht van u direct aan een andere partij. Wij kunnen u vragen om u te legitimeren voordat wij gehoor kunnen geven aan voornoemde verzoeken.

Mogen wij uw persoonsgegevens verwerken op basis van een door u gegeven toestemming hiertoe, dan heeft u altijd het recht deze toestemming in te trekken.

Klachten

Mocht u een klacht hebben over de verwerking van uw persoonsgegevens dan vragen wij u hierover direct contact met ons op te nemen. Komen wij er samen met u niet uit dan vinden wij dit natuurlijk erg vervelend. U heeft altijd het recht een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens, dit is de toezichthoudende autoriteit op het gebied van privacybescherming.

Vragen

Als u naar aanleiding van ons Privacy beleid nog vragen of opmerkingen heeft neem dan contact met het TCE bestuur op!

Contactgegevens

TC Eibergen

Per adres:

Woerden 4

7157 AN Rekken

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.