Submit to Facebook

TFU De grootste wielersportbond van Nederland

   
Website: www.ntfu.nl

  
Wielersportbond NTFU (Nederlandse Toer Fiets Unie) behartigt de belangen van de sportieve racefietser, de mountainbiker en de recreatieve fietser. Zij zet zich in voor kwaliteit en veiligheid binnen de wielersport.

 

De NTFU is erkend door het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) en aangesloten bij sportkoepel NOC*NSF. De ruim 50.000 fietsers, die via een vereniging of individueel verbonden zijn met de NTFU, profiteren van de activiteiten die NTFU-verenigingen organiseren, zoals toertochten, clinics en trainingen. De NTFU ondersteunt deze verenigingen door het bieden van specialistische en praktische informatie.

 

 

NTFU voor verenigingen & stichtingen
Fietsverenigingen, zoals toerfietsverenigingen en mountainbikeclubs, kunnen zich bij de NTFU aansluiten. Ook stichtingen, waaronder VVV’s die fietsgerelateerde activiteiten ontplooien, kunnen lid worden van de NTFU. De NTFU behartigt de belangen van de ruim 550 aangesloten verenigingen en stichtingen en waarborgt de kwaliteit van de toertochten die door hen worden georganiseerd.

 

 


 

  

Tips voor de aanschaf en de afstelling van een fiets.

 

Waar moet je op letten bij de aanschaf en de afstelling van je fiets?


Veel beginnende, maar ook meer ervaren, fietsers worstelen met de vraag waar ze nu precies op moeten letten bij de aanschaf van een fiets.
Wanneer de fiets is aangeschaft, komt de juiste afstelling van de fiets aan bod. Om het onderwerp meer beeldend te maken staan op www.ntfu.tv twee filmpjes met tips over de aanschaf en afstelling van de fiets.
Je kunt deze en andere nuttige filmpjes bekijken door de website van NTFU te bezoeken: www.ntfu.tv
Ook is het mogelijk om op onderstaande links te klikken om rechtstreeks de genoemde nuttige filmpjes te bekijken.

 

De aanschaf van een fiets:

www.ntfu.tv/homepage/18457
 
De afstelling van de fiets:
www.ntfu.tv/homepage/18458