Lidmaatschap

TCE bestaat uit 2 groepen, namelijk de groep "Race", waarvan een groot aantal leden overigens in de herfst- en winterperiode ook op de MTB of gravelbike actief is en de groep "Fiets en Geniet".

Race
Wanneer je erover denkt om lid te worden van Tourclub Eibergen dan mag je een maand vrijblijvend deelnemen aan de trainings- en zondagmorgen- tochten. Daarna kun je beslissen of een lidmaatschap wat voor jou is.
Leden van de TCE Racegroep worden aangemeld bij de NTFU. waar je dan ook verzekerd bent en ook korting krijgt bij diverse toertochten.
Kijk voor meer informatie over deze verzekering op de website van de NTFU.
We vinden het vanzelfsprekend dat er tijdens gezamenlijke trainingen en tochten de kleding van de TCE wordt gedragen. Een helm is altijd verplicht om tijdens onze ritten te dragen.
Download hier het inschrijfformulier voor de Race groep.
Mail deze naar: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..
 
Fiets en Geniet
Ook bij deze groep kun je een maand lang meefietsen om te kijken of je het gezellig vind om in groepsverband te fietsen.
Als je besluit om lid te worden, graag dit inschrijfformulier invullen en mailen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

De contributie incl. NTFU lidmaatschap over 2021 bedraagt €60,00 per jaar. Leden van Fiets en Geniet betalen €22,50 per jaar.